Kenburns

Pintures Xevi Soler

Carrer de Sogorb 113 08560 Manlleu Barcelona Espanya
616 15 87 33

Pintura a Barcelona

Pintures Xevi Soler és una empresa familiar amb més de quaranta anys d'experiència que, gràcies a la confiança dipositada pels clients, ha aconseguit fer-se un lloc en el sector de les pintures a Barcelona.

Al llarg de la nostra prolongada trajectòria ens hem especialitzat en diferents tècniques tant a l'interior com a l'exterior: lacats, estucats, motllures... Treballem tant en l'àmbit industrial com particular i aconseguim sempre els millors acabats per complir les teves expectatives.

A més dels nostres serveis habituals, hem afegit recentment la innovadora tècnica del microciment per crear espais únics i la duresa dels quals és molt superior a la d'altres materials. La textura és agradable, és impermeable i resistent a les taques, per la qual cosa es pot aplicar també en banys i cuines. La seva aplicació és molt neta i la relació qualitat-preu és molt competitiva.

Fem servir els millors materials perquè sabem que, juntament amb un equip de professionals amb experiència i en formació constant, són la clau per obtenir uns resultats excel·lents.

Vols saber més sobre Pintures Xevi Soler? Posa't en contacte amb nosaltres! Estarem encantats d'atendre't, resoldre els teus dubtes i elaborar un pressupost a mida sense compromís.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied